Задача об импульсах на границах полубесконечных трещин - А. Н. Мартиросян; Г. А. Мартиросян; К. С. Костандян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում է կիսաանվերջ ճեղքի առկայությամբ իզոտրոպ առաձգական միջավայրի շարժման մասին հարթ խնդիրը, երբ վերին և ստորին կիսահարթություններն ունեն տարբեր առաձգական հաստատուններ։ The plane problem of motion of isotrop elastic media on presence of semiinfinite crack for halfplanes with different elastic constants is considered.
Keywords: Mechanics