О задаче типа Дирихле для неправильно эллиптического уравнения третьего порядка - Г. М. Айрапетян; П. Э. Меликсетян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Երրորդ կարգի ոչ ճշգրիտ էլիպսական հավասարման համար հետազոտվում է Դիրիխլեյի խնդիրը կիսահարթությունում։ Ենթադրելով, որ եզրային ֆունկցիաները պատկանում են կշռով հանրագումարելի ֆունկցիաների տարածությանը, ստացվել են բանաձևեր համասեռ և անհամասեռ խնդիրների ընդհանուր լուծումների համար։ We consider the Dirichlet problem for third order improperly elliptic equation in the half-plane. The formulas for solutions of homogeneous and inhomogeneous problems are obtained when the boundary functions belong to the space of wight integrable functions.
Keywords: Mathematics; Science