Синтез одномерного управления с наперед заданным спектром в нестационарной интегро-дифференциальной системе уравнений - С. О. Симонян; Ф. П. Григорян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկված է միաչափ կառավարման որոշման վերաբերյալ խնդիր ոչ-ստացիոնար ինտեգրադիֆերենցիալ հավասարումների համակարգում, երբ սպեկտրի տարրեր հանդիսացող նախապես տրված ֆունկցիաները չեն հատվում և տարբեր են կարգավորիչի փոխանցման ֆունկցիայի զրոներից ու եզակի կետերից: Here is considerеd a problem of the construction of one-dimensional control in non-stationary systems being described by integral-differential equations when beforehand given functions are non-intersected and differ from noughts and special points of transmitting functions of regulator.
Keywords: Mathematics; Science