Одноэлектронные состояния квантового сектора в ааронов-бомовском магнитном поле - Р. М. Мовсесян; А. С. Саакян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հետազոտված են միաէլեկտրոնային վիճակները 2D սեկտորիալ քվանտային փոսում` Ահարոնով-Բոմի մագնիսական դաշտի առկայությամբ: Ցույց է տրված, որ էլեկտրոնային էներգետիկ մակարդակները մագնիսական հոսքի պարբերական ֆունկցիաներ են: One Electron States in 2D sectorial quantum well in presence of Aharonov-Bohm magnetic field were investigated. It is shown, that one electron energy levels turned to be oscillating functions of magnetic flux.
Keywords: Physics; Science