Некоторые свойства функций из F-алгебр Зигмунда в шаре и полидиске - С. В. Мадоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը պարունակում է նախկինում գնդում և պոլիդիսկում N logα N, α > 1, F- հանրահաշիվների համար ստացված արդյունքների որոշ լրացումներ, ինչպես նաև այդ դասերի ֆունկցիաների թեյլորյան գործակիցների գնահատականներ: This paper contains some complements of results found for F-algebras N logα N in ball and polydisk as well as estimations of the Taylor coefficients of functions of these classes.
Keywords: Mathematics; Science