Вероятность перехода Ландау - Зинера при фотоассоциации бозе-эйнштейновского конденсата в пределе слабого взаимодействия - А. М. Ишханян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ուսումնասիրված է Լանդաու - Զեների ոչգծային կիսադասական խնդիրը ատոմական բոզե-Էյնշտեյնյան կոնդենսատի երկմոդ ֆոտոասոցիացիայի համար: Վոլտերրայի ոչգծային մի ինտեգրալ հավասարման կիրառմամբ ստացված է մոլեկուլային վիճակի անցման հավանականության առաջին մոտավորությունը և գտնված է անցման վերջնական հավանականության մոտավոր բանաձև թույլ փոխազդեցության դեպքի համար:
Keywords: Physics; Science