О представлении бестиповых λ-термов помеченными бинарными деревьями - С. А. Аветисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Նկարագրված է առանց տիպերի λ-տերմերի ներկայացման եղանակը նշած բինար ծառերի միջոցով: Այս ծառերի տերևները նշած են փոփոխականներով, իսկ ներքին գագաթները աբստրակցիայի և ապլիկացիայի գործողությունների սիմվոլներով: Առաջարկված են ծառերի ձևափոխության ալգորիթմներ, որոնք համապատասխանում են միաքայլ β-ռեդուկցիային և տեղադրմանը:
Keywords: Mathematics; Science