Об аддитивном канале связи - В. К. Леонтьев; Г. Л. Мовсисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքում դիտարկվում են ադդիտիվ կապի գծերում սխալներ ուղղող կոդեր: Սխալների տրված բազմության համար բերված են կոդի մաքսիմալ հզորության վերին և ստորին գնահատականներ: Դիտարկված են նաև այսպես կոչված սխալները տրոհող կապի գծերում մեկ սխալ ուղղող կոդեր և այդ կոդերի հզորության համար բերված են վերին և ստորին ասիմպտոտիկ գնահատականներ:
Keywords: Mathematics; Science