Критерии ограниченности и полной ограниченности множеств в пространствах N logα N - С. В. Мадоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ապացուցվում են N logα N տարածություններին պատկանող ֆունկցիաների բազմության սահմանափակության և լիովին սահմանափակության անհրաժեշտ և բավարար պայմանները:
Keywords: Mathematics; Science