О весовых классах голоморфных функций в единичном шаре в Cn - А. И. Петросян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում բերված են Apω դասերի ընդհանուր տեսության հիմնական արդյունքները Cn բազմաչափ տարածության միավոր գնդում: Միավոր գնդում հոլոմորֆ ֆունկցիաների դիտարկված Apω կշռային տարածությունները կամայապես լայն են, քանզի կախված են ω(x) (О≤x < 1) ֆունկցիա-պարամետրից, որը կարող է կամայական արագությամբAp ≤ < →α ω նվազել երբ x→1: Բերված թեորեմները Մ. Մ. Ջրբաշյանի 1945-1948թթ. այն արդյունքների բազմաչափ ω-համանմաններն են, որոնք սկզբնավորել են Apα (uկզբնական նշանակումով ՝ Hp(α)) դասերի տեսությունը միավոր շրջանում: Կիրառված անալիտիկ ապարատը թույլ է տվել միավոր գնդի վրա տարածել [3]-ում (տես նաև [4]) կիրառված միաչափ ընդհանուր տեսությունը, ու հոդվածը պարունակում է ստացված առաջին, հիմնական արդյունքները:
Keywords: Mathematics; Science