Весовые ∂-интегральные представления в матричном круге - А. О. Карапетян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում Rmn={ζ∊Mmn: Im-ζ.ζ* > 0} մատրիցային տիրույթի փակույթումƒ տրված C1 դասի ƒ ֆունկցիաների համար ստացված են ƒ-P(ƒ)-T(∂ƒ)տեսքի ինտեգրալ ներկայացումներ, որտեղ P-ն L2{Rmn;[det(Im-ζ.ζ*)]αdμmn(ζ)} տարածությունում օրթոգոնալ պրոյեկտոր է հոլոմորֆ ֆունկցիաների ենթատարածության վրա, իսկ T ինտեգրալ օպերատորը տրված է բացահայտորեն գրված և գնահատված կորիզով:
Keywords: Mathematics; Science