Нелинейная нестационарная пространственная задача дифракции электромагнитной волны при ее произвольной поляризации - А. Г. Багдоев; Ю. С. Сафарян; Г. А. Мартиросян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում է հարթ էլեկտրամագնիսական ալիքի դիֆրակցիայի խնդիրը ոչ թափանցիկ [(3π)/2] անկյան տեսքով էկրանի մոտ ոչ գծային միջավայրում: Ստացված են գծային և ոչ գծային անալիտիկ լուծումներ ալիքի էլեկտրական դաշտի կամայական ուղղության համար:
Keywords: Physics; Science