О полноте решений типа Ламе для плоских задач - М. В. Белубекян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում են երկշերտ սալերի տատանումների խնդիրը Կիրհոֆի տեսության հիման վրա և միաշերտ սալերի լայնական տատանումների խնդիրը լայնական սահքերի հաշվառմամբ: Ներ է մուծված ձևափոխություն, որը հնարավորություն է տալիս անջատել տարբեր տեսակի տատանումները: Ապացուցված է ստացված լուծումների լրիվությունը:
Keywords: Physics; Science