Решения трехуровневой задачи в обобщенных гипергеометрических функциях 3F2 - А. М. Ишханян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկված է եռամակարդակ խնդրի անալիտիկ ինտեգրման հարցը` Շրյոդինգերի ժամանակային հավասարումները 3F2 ընդհանրացված հիպերերկրաչափական ֆունկցիաների կողմից բավարարվող երրորդ կարգի գծային դիֆերենցիալ հավասարմանը բերելու միջոցով: Գտնված է այդ ֆունկցիաներով ինտեգրվող մոդելների ընդհանուր առմամբ 12 անսահման դաս, որոնց մեծամասնությունը նոր է, իսկ մնացյալները հանդիսանում են նախկինում հայտնի մոդելների ընդհանրացումներ:
Keywords: Physics; Science