О секвенциальных системах слабых арифметик - А. А. Чубарян; О. Р. Болибекян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում սահմանվում են Ռոբինսոնի թվաբանության մինիմալ հաշիվների սեկվենցիալ համակարգեր՝ հատույթի կանոնով և առանց հատույթի կանոնի: Ապացուցված է նրանց համարժեքությունը:
Keywords: Mathematics; Science