К общей теории классов регулярных функций, интегрируемых с весом по площади круга - А. М. Джрбашян; К. Л. Аветисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ընդհանրացված են Մ. Մ. Ջրբաշյանի այն թեորեմները, որոնք, ըստ էության, Aρα տարածությունների ու ֆակտորիզացիայի տեսությունների հիմքն են: Ընդհանրացված են նաև այլ հեղինակների ավելի ուշ արդյունքներ, վերաբերվող Aρα տարածություններին ու Նևանլիննայի կշռային դասին:
Keywords: Mathematics; Science