On low stress-state of non-homogeneous compound plates - S. M. Sargsyan; M. A. Zadoyan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սալերի ծռման դասական տեսության հիման վրա ուսումնասիրվում են ճակատային միացությամբ աստիճանային օրենքով ամրապնդվող և անհամասեռ նյութերից կազմված բաղադրյալ սալերի կոնտակտային մակերևույթի եզրում լարվածային վիճակր: На основе классической теории изгиба соединенных встык разнородных плит из упрочняющихся по степенному закону неоднородных материалов исследуется напряженное сос- тояние на крае контактной поверхности.
Keywords: Mathematics; Science