Клинико-эпидемиологическая характеристика мозгового инсульта в Армении за 1985 - 1999 гг. - Л. Г. Гимоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում վերլուծման են ենթարկվում 1985-1999 թթ. ժամանակահատվածում Հայաստանում ուղեղային ինսուլտով հիվանդացության, մահացության և հիվանդանոցային մահացության առանձնահատկությունները:
Keywords: Medicine