Дифракция гармонической волны на упругом полубесконечном включении в дальнем поле - И. М. Караханян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքը նվիրված է կիսաանվերջ առաձգական ներդիրով առաձգական տարածության լարվածադեֆորմացիոն վիճակի ուսումնասիրությանը` հարմոնիկ ալիքի դիֆրակցիայի խնդրում: Ստացված են տեղափոխման և լարումների համար ասիմպտոտիկ բանաձևեր (հեռավոր դաշտում):
Keywords: Mathematics; Science