Особенности артериального кровообращения при хронических цереброваскулярных заболеваниях - А. Г. Назинян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հետազոտության նպատակն է բացահայտել գլխուղեղի անոթային քրոնիկ հիվանդությունների դեպքում տրանսկրանիալ դոպլերոգրաֆիայի կիրառման հիմնական ուղղությունները և կոռելյացիոն հնարավորությունները:
Keywords: Medicine