К решению второй краевой задачи для двухслойной полосы из сжимаемого и несжимаемого слоев с учетом температурного поля - Л. А. Агаловян; Р. С. Геворкян; А. В. Саакян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ասիմպտոտիկ մեթոդով արտածված են ռեկուրենտ բանաձևեր սեղմելի և անսեղմելի շերտերից բաղկացած երկշերտի լարվածա-դեֆորմացիոն դաշտի բաղադրիչները որոշելու համար, երբ հաշվի է առնվում ջերմային դաշտի փոփոխությունը, իսկ երկայնական եզրերում տրված են կինեմատիկական պայմաններ:
Keywords: Physics; Science