О некоторых типах бесконечномерных гомотопических групп в гильбертовом пространстве - Э. А. Мирзаханян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է անվերջ չափանի հանրահաշվական տոպոլոգիային, այն է` իրական (ոչ անպայման սեպարաբել) H Հիլբերտյան տարածության ենթաբազմությունների կետադրված զույգերի անվերջ չափանի հարաբերական հոմոտոպիական խմբերի որոշ տիպերի կառուցմանը:
Keywords: Mathematics; Science