Модульный принцип унификации в построении структуры автоматических роторно-конвейерных линий - Г. Г. Бабаян; А. С. Дегоян; И. Р. Овакимян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Բարդ տեխնիկական համակարգի` ավտոմատ ռոտորային գծերի որակի բարձրացումը, նրանց ինքնարժեքի և արտադրության նախապատրաստման ժամկետի նվազումը հանդիսանում են տիպային տեխնոլոգիական և կոնստրուկտորական որոշումների կիրառում, որոնք հիմնվում են միօրինականացման և ստանդարտացման վրա` չհիմնավորված բազում տեսակի և կառուցվածքի արտադրատեսակների, դետալների ձևերի և չափերի, նյութերի տեսակների վերացմամբ:
Keywords: Technology; Mechanical engineering and machinery