Диэлектрическая проницаемость электронного газа с непараболическим законом дисперсии - А. А. Саркисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքում հետազոտված է ոչ պարաբոլական դիսպերսիայի օրենքով էլեկտրոնային գազի կողմից արտաքին ճառագայթման էկրանավորումը: Հաշվված է դիէլեկտրական թափանցելիության ֆունկցիան արտաքին ստացիոնար ճառագայթման երկարալիքային և կարճալիքային տիրույթներում:
Keywords: Physics; Science