Об одном способе интегрирования обыкновенных однородных линейных дифференциальных уравнений второго порядка и его приложениях - К. И. Караханян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Առաջարկվում է փոփոխական գործակիցներով երկրորդ կարգի սովորական գծային համասեռ դիֆերենցիալ հավասարումների լուծումների կառուցման եղանակ:
Keywords: Mathematics; Science