Влияние нового гипоталамического полипептида Цитокина на Mg2+ - и Ca2+ - активируемые АТРазы тканей крыс - А. А. Симонян; А. А. Галоян; Л. А. Симонян; Р. Б. Бадалян; Р. А. Степанян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հետազոտվել է եզան հիպոթալամաճիպոֆիզար համակարգի նեյրոսեկրետոր գրանուլներից պրոլինով հարուստ պեպտիդի ազդեցությունը առնետի ուղեղից, լյարդից, սրտամկանից և կմաղքային մկաններից անջատված միտոքոնդրիումների Mg2+ և Ca2+ ակտիվացող USP-ազների վրա:
Keywords: Biology; Science; Natural history