Об оптимальном выборе переменных резисторов с позиций автоматизированной сборки на АРКЛ - И. Р. Овакимян; Г. Г. Бабаян; А. С. Дегоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մեր հետազոտությունները ցույց են տվել, որ ԷՏԻ ժամանակակից արտադրությունում օգտագործելով ռոտորային և ռոտորակոնվեյներային գծերը, կտրուկ բարձրացնում են աշխատանքի արտադրողականությունը, որակը, հուսալիությունը, իջեցնում արտադրանքի ինքնարժեքը, տնտեսում ժամանակը, կրճատում բանվորական ուժը, արտադրահրապարակի մակերեսը և այլն:
Keywords: Technology; Mechanical engineering and machinery