Village Quarters, Heads Of Households, And Occupations In Armenian Musa Dagh - Shemmassian, Vahram L. (տպ. Atlas)
Հիմնուելով 1980 -2000 ականներուն տակաւին ապրող երէց մուսալեռցիներու վկայութիւններուն վրայ, հեղինակը կը վերականգնէ Մուսա Լեռան իւրաքանչիւր գիւղի թաղամասերուն անուններն ու այնտեղ բնակող ընտանիքներուն անունները, իրենց յորջորջումներով, նաեւ՝ իւրաքանչիւր անհատի աշխատանքային ասւպարէզը: Յառաջացած տուեալներուն լոյսին տակ, Շէմմասեան կը վերականգնէ իւրաքանչիւր գիւղի թաղամասերու բնակչութեան խտութիւնը, աշխատանքային ասպարէզի համեմատութիւնները, համապատասխան քարտէսներով:
Keywords: Պատմութիւն; Վիճակագրութիւն; Մուսա Լեռ