ՀՀ մետաղական ամրանների շուկայի զարգացման օրինաչափությունների ուսումնասիրություն - Մովսիսյան, Մանուկ; Մելքումյան, Զարուհի; Այվազյան, Աննա; Տոնոյան, Քրիստինա («Տնտեսագետ» հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետությունում շինանյութերի շուկայի, մասնավորապես՝ մետաղական ամրանների ներմուծման ոլորտի համապարփակ վերլուծությանը։ Աշխատանքում մանրամասնորեն ուսումնասիրվել է վերջին երկու տասնամյակում շինանյութերի ներմուծման ծավալների շարժընթացը ինչպես արժեքային, այնպես էլ բնաիրային արտահայտությամբ: Статья посвящена комплексному анализу рынка строительных материалов Республики Армения, в частности сектора импорта металлической арматуры. В работе подробно изучены объемы импорта как в стоимостном, так и в натуральном выражении с учетом данных разных лет. The article addresses a comprehensive analysis of the construction materials market in the Republic of Armenia, particularly, the import sector of steel rebar. The work examines in detail the import volumes, both in value and in kind, taking into account data from different years.
Keywords: Շուկաներ և մրցակցություն