Ռուսաստանը և տնտեսական պատժամիջոցները․ ընթացիկ իրողություններ և հեռանկարներ - Փախլյան, Աննա; Անանյան, Անուշ; Ենգիբարյան, Անահիտ («Տնտեսագետ» հրատ.)
Ռուս-ուկրաինական պատերազմի բռնկումը շոշափելի հետևանքներ ունեցավ Ռուսաստանի, ԵԱՏՄ-ի, ԵՄ-ի և առհասարակ համաշխարհային տնտեսության վրա։ Վնասները կարելի է համարել երկկողմանի։ Начало российско-украинской войны имело ощутимые последствия для России, ЕАЭС, ЕС и мировой экономики в целом. Последствия можно считать двусторонними. The outbreak of the Russian-Ukrainian war had tangible consequences for Russia, the EAEU, the EU and the global economy in general. The damage can be considered bilateral.
Keywords: Միջազգային տնտեսագիտություն