Հայ-բելառուսական էթնոմշակութային միջնորդավորված կապերի շուրջ - Ռ. Ս. Կարապետյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Բելառուսում ապրող միգրանտները հայ-բելառուսական մշակութային հարաբերություններում առանձնահատուկ տեղ են զբաղեցնում: Живущие в Беларуси мигранты из Армении занимают особое место в армяно-беларусских культурных взаимосвязях. The migrants living in Belarus play a special role in the Armenian-Belarusian cultural relations.
Keywords: Geography; Anthropology; Recreation; Colonies and colonization; Emigration and immigration; International migration; Sociology; Ethnology; Social and Cultural Anthropology; GCC Culture and Cultural Processes; H Social Sciences; J Political Science