Իրավագիտակցությունը իրավաստեղծման և իրավաիրացման համատեքստում - Հարությունյան, Ա. Ա. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Իրավագիտակցությունը, լինելով իրավունքի գաղափարական աղբյուրը, անմիջականորեն ներգործում է իրավաստեղծման վրա, իր արտահայտությունն է գտնում իրավաբանական ակտերում: Правосознание, являясь непосредственным идеологическим источником права, непосредственно влияет на правотворчество и находит свое выражение в юридических актах. The legal awareness, being a direct ideological source of law, directly affects lawmaking, the legal awareness finds its expression in legal acts.
Keywords: Law