Անբարեխիղճ մրցակցության պետական կարգավորման հիմնախնդիրները - Գ. Ս. Ավետիսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տնտեսական մրցակցության պետական կարգավորման առանցքային ուղղություններից են անբարեխիղճ մրցակցության դրսևորումների բացահայտումն ու արգելումը: Правовой механизм защиты от недобросовестной конкуренции был выработан в ответ на распространение методов ведения конкурентной борьбы, которые само общество отвергало в качестве допустимых.One of the pivotal directions of state regulation of economic competition is disclosure and prohibition of manifestations of unfair competition.
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory