Պոլիարխիան և նորազատականության ժամանակակից դրսևորումները - Լ. Մ. Ռուխկյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
«Պոլիարխիա» եզրույթը բառացիորեն նշանակում է «մեծամասնության իշխանություն»: Термин "полиархия" буквально означает "власть большинства". The term "polyarchy" literally means "the power of the majority."
Keywords: Political Science; J Political Science