Դիվելըփերի (գործակալ պատվիրատու) ֆինանսական և հարկային հաշվառման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում - Մանյա Պողոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հաշվապահական հաշվառումը անընդհատ զարգացող համակարգ է և մշտապես փոփոխվում է տնտեսության զարգացմանը զուգընթաց: Бухгалтерский учет, являясь непрерывно развивающейся системой,постоянно меняется с развитием экономики. Accounting is a continuously developing system and constantly changing with the development of the economy.
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory