«Une Symphonie Solo» Le Thèâtre De Sarah Kane - S. Khachatryan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ժամանակակից անգլիացի գրող Սառա Քեյնի դրամատուրգիան անդադար վերսկսվող և անվերջ կրկնվող ինքնասպանության հաջողված կամ չհաջողված շարունակական փորձ է: Խոսքը հոգու, նաև մարմնականի ինքնասպանության մասին է: Театр современного английского драматурга Сары Кейн–это бесконечно повторяющаяся попытка удавшегося или неудавшегося самоубийства. Основу ее драматургии составляет соло-симфония.
Keywords: Language and Literature; Dramatic representation; The Theater