Социально-экономическая сущность и структура природных богатств (методика рассмотрения) - К. А. Торосян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
“Բնություն-հասարակություն-բնություն” համակարգի՝ առաջին հայացքից կարծեցյալ պարզ փոխկապվածությունն ու փոխազդեցությունը, առավել ևս արդի պայմաններում, համաշխարհային քաղաքականությանը “լինել-չլինելու” հայտ են ներկայացնում: At first sight system of "Nature-Society-Nature" seems to be simply interconnected and interacted, especially under modern conditions, "applies to be or not to be" question to the global policy.
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory