Субъекты уголовного права РА и правовой статус иностранцев - Т. С. Тоноян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Քրեական իրավունքի սուբյեկտներն են պետությունը և անձը: Պետության դերը հասարակության մեջ օրինական կարգուկանոնը պահպանելն է: Այն կարող է խախտել անձը պետության կամ այլ անձի նկատմամբ: The subjects of Criminal Code are the legal entity and the state. The role of state is to maintain the rules and regulations, which can be violated by a person in regard to a person or a state.
Keywords: Law