Ադրբեջանի հետախուզական մարմինները. գործունեության իրավական հիմքերը և հիմնական ուղղությունները - Տ . Ա . Դավիթավյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Разведывательная деятельность азербайджанских спецслужб является угрозой для национальной безопасности Республики Армении и НКР. Reconnaissance activities of the Azerbaijani Special Forces pose a threat to the national security of Armenia and the NKR.
Keywords: History; Political Science; Modern History; D History; J Political Science