Մակերեվութային կոնդենսատորների ջերմային հաշվարկի մեթոդների վերլուծությունը կոնդենսատորների պիտանիության արատորոշման տեսանկյունից - Մարուխյան, Ո. Զ.; Դավթյան, Ն. Յու. («Պոլիտեխնիկ» տպ.)
Հետազոտվել է կոնդենսացիոն տեղակայանքների աշխատանքը: Կատարվել է տարբեր մեթոդներով կոնդենսատորների հաշվարկների արդյունքների համադրական վերլուծություն: Исследована работа конденсационных установок. Проведен анализ расчетов конденсаторов различными методами. The operation of condensing units has been studied. A comparative analysis of the results of calculations of capacitors using different methods was carried out.
Keywords: Էներգետիկա