Մորմազգի (Solanaceae) բանջարային մշակաբույսերի սելեկցիոն նոր սորտերի ուսումնասիրությունը - Սառիկյան, Կարինե; Կիրակոսյան, Գոհար; Զուրաբյան, Արուս; Շաբոյան, Գայանե; Վարդանյան, Վարդուհի; Գրիգորյան, Մարինե («Ալվարդ Օհանջանյան Վառլենի»)
Հոդվածում ներկայացվել են մորմազգի բանջարային մշակաբույսերի նոր սորտերի սորտափորձարկման արդյունքները, որոնք կատարվել են 2022 - 2024 թթ. ընթացքում ՀՀ Արարատյան հարթավայրի պայմաններում մշակման ժամանակ։ The article presents the results of variety testing of new root vegetable crop varieties, which were conducted from 2022 to 2024 during cultivation in the conditions of the Ararat Plain in the Republic of Armenia. В статье представлены результаты сортоиспытания новых сортов овощных культур Мормазга, проведенного в 2022-2024 годах. при возделывании в условиях Араратской равнины РА.
Keywords: Բնական գիտություններ