Մեծ և փոքր կոլեկտիվներում կառավարման տարբեր ոճերի դրսևորման հոգեբանական առանձնահատկությունները - Նանուշյան, Լյուդմիլա («Ալվարդ Օհանջանյան Վառլենի»)
Կառավարման ոճը դա կազմակերպության ղեկավարի անհատական կառավարման ձևն է, նրա համագործակցությունը թիմի անդամների հետ, որը ղեկավարը իրականացնում է իր բնավորությանը, արժեքներին, նպատակներին համապատասխան։ Regardless of the type of mission or nonprofit status, all kinds of organisations require clear direction and oversight. The board of directors often provides this oversight, comprising the governing body of individuals with diverse skills and a shared desire to see the organisation succeed. Стиль руководства — это манера поведения руководителя, его принципы взаимодействия с членами команды. На основе этих подходов управленец принимает решения, распределяет роли и полномочия.
Keywords: Հոգեբանություն