Կառավարման դեստրուկտիվ մոտիվացիայի սահմանումը սոցիալ-հոգեբանական գիտակարգում - Գյուլամբարյան, Նոնա («Ալվարդ Օհանջանյան Վառլենի»)
Հոդվածում քննարվում են դեստրուկտիվ մոտիվացիայի համախտանիշի ձևավորման սոցիալ-հոգեբանական առանձնահատկությունը և զարգացման փուլերը: Ներկայացվում է գիտական և մեթոդական գրականության վերլուծությունը, որը արտացոլում է հետազոտության գիտական նորույթը և գործնական նշանակությունը, նշանները, որոնք կազմում են դեստրուկտիվ մոտիվացիայի ընդհանուր պատկերը: The article examines the socio-psychological characteristics of the formation of the destructive motivation syndrome and its developmental stages. An analysis of the scientific and methodological literature is presented, reflecting the scientific novelty and practical significance of the research, as well as the signs that form the general picture of destructive motivation. В статье рассматриваются социально-психологические особенности формирования синдрома деструктивной мотивации и этапы его развития. Представлен анализ научно-методической литературы, отражающий научную новизну и практическую значимость исследования, признаки, формирующие общую картину деструктивной мотивации.
Keywords: Հոգեբանություն