T-Coil Transfer Function Using The Time And Transfer Constant Method - Petrosyan, G. A.; Ghulyan, S. G. («Պոլիտեխնիկ» տպ.)
The bridged T-coil (BTC) also called the T-coil circuit is often employed to extend the bandwidth of a wideband amplifier beyond the transition frequency f T of the driver device. The transfer function of T-coil can be derived using the extra element theorem or the ߂-Y transformation. In this paper the time and transfer constant (TTC) method is used to derive the transfer function. An inductive proof of the TTC method is given which subsumes special cases, such as methods of zero and infinite value time constants. Կամրջակային T-աձեւ ինդուկտորը, որն անվանում են նաեւ T-աձեւ ինդուկտոր, հաճախ օգտագործվում է լայնաշերտ ուժեղացուցչի թողունակությունը մեծացնելու համար՝ մինչեւ հաղորդչի անցումային f T հաճախություն: T-աձեւ ինդուկտորի փոխանցման ֆունկցիան կարող է դուրս բերվել՝ օգտագործելով լրացուցիչ տարրերի թեորեմը կամ ߂-Y փոխակերպումը: Աշխատանքում ժամանակի եւ փոխանցման հաստատունների(ԺՓՀ) մեթոդն օգտագործվում է փոխանցման ֆունկցիան դուրս բերելու համար։ Ներկայացված է ԺՓՀ մեթոդը, որն ընդգրկում է որոշակի դեպքեր, ինչպիսին է զրոյական եւ անսահման արժեքի հաստատուններ պարունակող մոտեեցումը։ Мостовая Т-образная катушка, также называемая Т- образной катушкой, часто используется для расширения полосы пропускания широкополосного усилителя до пределов частоты перехода f T драйверного устройства. Передаточная функция Т- образной катушки может быть получена с использованием теоремы о дополнительных элементах или Δ-Y преобразования. В данной статье для получения передаточной функции используется метод времени и передаточной константы (ВПК). Дано индуктивное доказательство метода ВПК, выделены частные случаи, такие как методы нулевых и бесконечных значений постоянных времени.
Keywords: Microelectronics