The Undershoot And Overshoot Minimization Method In Voltage Regulators - Khachatryan, S. A.; Gaboyan, A, S. («Պոլիտեխնիկ» տպ.)
As in modern data transfer circuits data rate and clock frequency continu to increase, the contribution of jitter to the overall timing error becomes increasingly significant in high-speed interfaces. Ներկայումս տվյալների փոխանցման արագագործ հաղորդիչ-ընդունիչ հանգույցներում տվյալների եւ տակտային ազդանշանի հաճախության մեծացմանը զուգընթաց ազդանշանի թրթռոցի դերը ժամանակային սխալանքի մեջ դառնում է նշանակալից։ Поскольку в современных схемах передачи - приема данных скорость передачи данных и тактовая частота продолжают расти, дрожание сигнала в общей ошибке синхронизации становится все более значительным в высокоскоростных интерфейсах.
Keywords: Microelectronics