Из истории армянской благотворительности - Р. Г. Саргсян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հայ բարեգործության պատմությունն անքակտելիորեն կապված է հայ ժողովրդի բազմադարյան կյանքում տեղի ունեցած իրադարձությունների հետ: Հայ օժանդակության ձևերի և տեսակների հարստությունը պայմանավորվում է եկեղեցու առանձնահատուկ դերով, մանավանդ Հայաստանի անկախության կորստի պայմաններում, ինչպես նաև աշխարհի բազմաթիվ երկրներում նկատելի հայ գաղութների առկայությամբ:
Keywords: History; D History; H Social Sciences; HS Societies: secret, benevolent, etc.