The Relation between Forecast Dispersion Anomaly and Other Stock Market Anomalies. - M. A. Janunts (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Քննարկվող հարցը բանավեճի առարկա է: Որոշ մասնագետներ բացասական գնահատական են տալիս տարաբաժանման և ֆոնդային սակարանների անկանոնության միջև դիտարկվող կապին: Մասնագետների մի այլ խումբ այն դրական է համարում: Բանավիճային հիմնախնդրի լուծումը հնարավոր է փորձարարական ուսումնասիրության միջոցով: Рассматриваемый вопрос является предметом широкой полемики. Ряд исследователей усматривает негативную связь между аномалиями дисперсии и фондовых борс. Другая же часть специалистов считает эту связь положительной. Разрешение этой проблемы возможно лишь в результате эмпирического исследования.
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory