Особенности становления конкурентной политики Республики Армения в переходный период - А. Г. Акопян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ժամանակակից պայմաններում Հայաստանի Հանրապետության կայուն տնտեսական զարգացման համար խիստ կարևորվում են տնտեսության առանձին ճյուղերի ապամենաշնորհացման, տնտեսական մրցակցության պաշտպանության՝ որպես պետության տնտեսական քաղաքականության գերակա ուղղության դերի վերաիմաստավորման հիմնախնդիրները: Հիշյալ խնդիրների լուծմանն էլ նպատակաուղղված է պետության մրցակցային քաղաքականությունը:
Keywords: Economic Theory; History; Political Science; D History; H Social Sciences; J Political Science