Криминологические и уголовно-правовые аспекты предупреждения коррупции - С. Ш. Цагикян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հայկական պետությունը հասարակության ժողովրդավարացման քաղաքական և տնտեսական համակարգում արմատական փոփոխությունների ճանապարհին կրում է անցումային շրջանի բոլոր դժվարությունները: Նման իրավիճակում կոռուպցիայի կտրուկ տարածումն իր ծավալներով և հետևանքներով հասել է այնպիսի մակարդակի, որ դարձել է վտանգավոր գործոն ինչպես կառավարության կողմից տարվող տնտեսական բարենորոգումների իրականացման, այնպես էլ հասարակության քաղաքական կայունացման համար:
Keywords: Law