Монумент как инсценировка диалога (этно-философская интерпретация) - Ю. Гисперт (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ծիծեռնակաբերդի հուշահամալիրի ազգագրափիլիսոփայական վերլուծությունը ցույց է տալիս,որ այն կապ է,երկխոսություն մեր և մեր նախնիների միջև։
Keywords: History; D History; N Fine Arts; NA Architecture